Logo

Ungkarlens rødspætte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 rødspætter
1 bdt dild
1 stortløg
2 store tomater
1 tsk salt
¼ tsk friskkværnet peber
150 g smør
¾ dl vand
Tilbehør: kartofler

Panden smøres rigeligt med smør
Læg fiskene på panden
Læg dild, tomatskiver og hakket løg på fisken
Fordel smørklatter over fisken
Hæld vandet ved
Læg låg over panden
Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her