Logo

Kalkun med vindruer og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkun hel - 4000 g
250 g vindruer
½ bdt timian revet citronskal
½ citron
½ dl tør hvidvin
150 g bacon
kyllingefond
Maizena

Tag indmaden ud af kalkunen og dup den med køkkenrulle krydr den godt og fyld den med timian og vindruer.
Læg den i en smurt bradepande med brystet nedad og hæld vin ved og steg den 1 ½ time ved 150°C.
Vend den og smør med lidt smørt rørt op med revet citronskal og dæk bryst og lår med bacon.
Steg den videre i 1 ½ ved 175°C og dryp med skyen undervejs.
Lad den trække tildækket i 15 min.
Bring skyen i kog og smag til med konc. kyllingefond og jævn med Maizena og lidt kulør.
Server med ovnkartofler med frisk timian og lidt salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her