Logo

Sandkage med citrusfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør eller Kærgaarden
250 g sukker
4 æg
300 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
Reven skal af 1 appelsin
Saft af ½ appelsin
Saft af ½ citron
Saft af ½ grapefrugt
 
Blødgør smørret og rør sammen med sukker.
Tilsæt æggene.
Bland hvedemel, bagepulver og reven appelsinskal og rør i dejen.
Hæld dejen i en kageform eller bradepande og bag ved 175ºC i ca. 1 time.
Lad kagen hvile i ca. 10 minutter.
Prik huller i kagen med en strikkepind, et træspid e.l. og hæld frugtsaften
over.
Lad kagen trække i mindt 1 time inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her