Logo

Kyllingebryst med tunsauce og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer

2 stk kyllingebryst
2 stk ansjosfileter i solsikkeolie
2 dl grønsagsbouillon
dild
sorte oliven
saft fra ½-1 lime
salt og peber

Tilberedning:
Varm lidt olivenolie på en pande og steg kylling brysterne 10 - 12 minutter. Tag dem fra panden og hold dem lune. Åben dåsen med tun og hæld tunen på en sigte. Blend tunen med ansjos, bouillon, lime, salt og peber. Blend indtil det bliver en ensartet sauce. Fordel tun saucen henover kylling brysterne. Pynt med dild og server med oliven og brød.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her