Logo

Løgbøf - Engelsk bøf med marinerede rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk engelske bøffer 
 
Rødvinssauce: .
100 g skalotteløg finthakket
50 g smør
½ tsk salt
Friskkværnet peber
1 dl rødvin
1 dl piskefløde
Kulør
       
Kartofler koges i letsaltet vand.
Løgene svitses møre i smør på en pande.
Tilsæt rødvin og lad den koge ind til det halve
Tilsæt fløde og under omrøring indkoges den.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt kulør efter temperament.
Bøffen steges som engelsk bøf på en varm pande i ca. 2 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her