Logo

Raclette med Camembert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt Camembert har længe været kendt som en lækkerbidsken. Det laves nemt i racletten - blot i mindre potioner end man er vant til. I stedet for det obligatoriske solbærsyltetøj kan man servere halverede udstenede vindruer til.
6 personer

2 flûte
400 g Camembert

2 æg
5 spsk fløde
100 g rasp
50 g koldt smør
4 spsk olie
8 spsk solbærsyltetøj

1. Flutene skæres i skrå tykke skiver og ristes ovenpå raclettegrillen.
2. Camemberten skæres i 1 cm tykke skiver og anrettes på et fad.
3. Æggene slås ud og piskes med en gaffel med fløden og raspen blandes i.
4. Smørret skæres ud i små klumper og anrettes på en tallerken.
Olien hældes i en lille skål og syltetøjet hældes i en skål og stilles på bordet.
5. Lidt olie varmes i den lille pande.
Osteskiverne lægges i, der hældes lidt æggemasse henover og øverst fordeles nogle smørklumper.
Det hele steges til æggemassen er gylden og spises med flûtes og solbærsyltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her