Logo

Chokolademousse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolademousse 2

 

En super lækker og meget nem opskrift på chokolademousse. Du skal kun bruge 4 ingredienser!

6 personer. Forberedelsestid: ½ time

 

# Ingredienser:
200 g mørk chokolade (fx 70 %)
4 æggeblommer
3 æggehvider
45 g sukker
3 dl piskefløde

*

Fremgangsmåde
1. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.

Lad det stå og køle lidt af imens du laver resten klart.

2. Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt som en gammeldags æggesnaps.

3. I en anden skål pisker du æggehviderne stive.

4. I en tredje skål pisker du piskefløden til en let flødeskum – den skal være fast men ikke for kompakt.

5. Bland den smeltede chokolade i skålen med de piskede æggeblommer og sukker.

6. Vend så de stivpiskede æggehvider i blandingen. Du behøves ikke at være alt for forsigtig når du blander dem i.

7. Vend så til sidst forsigtigt flødeskummet i blandingen, uden at luften går af.

Gem lidt til pynt

8. Fordel nu chokolademoussen i 6 portionsglas.

Pynt med flødeskum eller andet på toppen.

9. Sæt chokolademoussen i køleskabet i minimum 2 timer.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her