Logo

Gratin med lam og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket lammekød
1 spsk olie
1 løg
1 fed hvidløg
2 tsk karry
1 aubergine
½ dåse hakkede tomater
1 æg
1 dl mælk
1 tsk karry
Tilbehør: Kogte ris eller brød og chutney

Brun kødet i en sauterpande med olie og tilsæt finthakket løg og hvidløg samt karry og tern af auberginer.
Lad det stege under omrøring 5 minutter og tilsæt tomaterne og kog retten igennem 5 minutter.
Krydr med salt og peber og fyld det over i et smurt ovnfast fad.
Pisk ægget sammen med mælk, karry, salt og peber.
Hæld det over retten og sæt det i ovnen ved 200°C i ca 20 minutter.
Drys evt. med hakkede krydderurter ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her