Logo

Torsk i gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk i gryde

800 g torsk, udskåret

hvedemel

salt

1 løg

1 gulerod

1 porre

1 dl kryddereddike

4 hele peberkorn

1 laurbærblad

3 spsk smør eller margarine

Tilbehør: kogte kartofler

*

Vend torskeskiverne i hvedemel, der er blandet med salt.

Læg dem i en serveringsgryde.

Skær løg, gulerod og porre i meget tynde skiver og drys dem mellem fiskestykkerne.

Hæld eddike og så meget vand ved, at det står halvt op om fisken.

Tilsæt de let knuste peberkorn og laurbærblad.

Fordel fedtstoffet på overfladen og læg låg over.

Bring langsomt gryden i kog - og lad retten småsnurre i ca. 18 minutter - eller til fiskekødet nemt kan løsnes fra benene.

Server kogte kartofler til retten.

Tips: Kan også bages i ildfast fad i ovnen på 180°C. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her