Logo

Pleska

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
1 stort løg
Vegeta (bosnisk krydderi)
Salt/peber
2 Æg
Mælk
Hvedemel
 
Kartoflerne skrælles og skæres i små tern, løget pilles og hakkes.
Kom det i en stor skål og æggene kommes i.
Krydres med salt, peber og vegeta.
Hæld hvedemel i sammen med mælken, indtil det har en let flydende kosistens. Røres grundigt rundt.
En dyb bradepande beklædes med bagepapir, herpå hældes blandingen i bradepanden. glat det lidt ud.
Bages herefter ved 200ºC til overfladen er let gylden.
Smøres med cremefraiche/græsk yoghurt og serveres med en god tomatsalat.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her