Logo

Nem og lækker æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør/margarine (KOLDT)
150 g hvedemel
150 g sukker
vaniljesukker
5   æbler
½ l.  fløde til servering
 
Ovnen tændes på 200ºC.
De 5 æbler skrælles, kernehuset skæres væk og selve æblet skæres i tern.
Den KOLDE margarine, hvedemel og sukker smuldres fint i en skål.
Kom æblerne i et smurt fad og strø vaniljesukker over dem.
Hæld nu den smuldrede masse over æblerne, så den dækker.
Bages ved 200ºC i 35 min.
Serveres med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her