Logo

Makroner, falske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør eller margarine
100 g sukker
1-2 æg
250 g flormel
1 tsk strøgen hjortetaksalt

Fedtstoffet blødgøres, røres med sukkeret, derefter tilsættes æggeblommerne en ad gangen og melet, der sigtet sammen med hjortetaksalt, irøres.
Når dejen er kold, udrulles den på 1 cm.’s tykkelse, udstikkes i runde kager, der bages lysebrune ved svag varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her