Logo

Kalvekotelet med champignonsky, bønner og kartoffelsoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalvekoteletter uden ben á 175 g
100 g champignon
150 g grønne bønner
½ + ½ finthakket løg
1 dl rødvin
200 g melede kartofler
1 æg
¼ bdt finthakket persille
10 g smør
olie til stegning
salt og peber

Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Koges møre.

Sigtes og moses til fin konsistens.

Når det lidt afkøles, røres det op med hakket persille og æg.

Krydres med salt og peber.

Fyld 2 smurte souffléforme. Bages i ovn ved 200°C i 10 min.

Imens brunes koteletterne og steges ca. 3-4 minutter på hver side.

Krydres.

 Koteletterne tages af panden og holdes varme.

Champignonerne hakkes og sauteres af sammen med de finthakkede løg. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve.

Bønnerne sauteres af sammen med det sidste halve løg, i pande og krydres med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her