Logo

Pistacie-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
2 spsk flormelis
100 g pistaciemasse
2 cl. whisky
½ dl piskefløde
lidt grøn frugtfarve
overtrækschokolade

Pisk æggeblommerne godt med flormelis og pistaciemasse. Tilsæt whisky. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i. Farv isen ganske let med lidt frugtfarve. Kom isen i en form og frys den mindst 3-4 timer- server isen i kugler med lidt smeltet overtrækschokolade over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her