Logo

Fuglereder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
4 æggehvider
200 g sukker
1 tsk kaffepulver
1 knsp.salt
1 tsk citronsaft

Fyld:
200 g jordbær (el. anden frugt)

Pynt:
50 g mørk chokolade
2 dl piskefløde
15 g .vaniljesukker
lidt kakao

Pisk æggehviderne med kaffepulver, citronsaft og salt meget stive.
Kom sukkeret i ad flere gange.
Fyld nu massen i en sprøjtepose og sprøjt kranse på ca. 8 cm. og fyld ud, så det danner en bund.
Bag ved 75° i ca. 31/2 time.
Lad kagerne blive helt kolde.
Smelt så chokoladen og overtræk kagerne.
Skyl og rib jordbærrene.
Pisk fløden og kom vaniljesukker i.
Læg nu frugtin på og sprøjt med flødeskummet.
Drys til sidst med kakao.

NB:
Kagerne skal bage så længe, for at de bliver tørre. Ved højere temperatur risikerer de at blive brændte. De kan holde sig 2-3 mdr. i en kagedåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her