Logo

Dybstegt mørksej med nudler, lime og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dybstegt mørksej med nudler, lime og chili

 

300 g mørksej uden skind og ben

lidt hvedemel

150 g nudler

1-2 fintsnittede chili

1 spsk sesamolie

saft fra1 lime

frisk koriander efter ønske

olie til stegning

 

Skær fisken i strimler, og vend dem med hvedemel.

Varm olie i en gryde, og steg fisken af et par gange [pas på, det ikke sprøiter)

Når fisken er gylden, lægges den på fedtsugende papir og drysses med salt.

Læg nudlerne i en rummelig skål, og hæld kogende vand henover.

Skil nudlerne med en gaffel.

Lad det stå 3-4 minutter.

Hæld vandet fra, og vend nudlerne med chili, lime og frisk koriander.

Server til den gode fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her