Logo

Hornfisk stegt som kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hornfisk
persille
30 g hvedemel
1 spsk salt
50 g margarine
2 dl mælk eller fløde
   
Hornfisken udbenes og skæres i 5-7 cm lange stykker der fyldes med persille.
Fiskene vendes i hvedemel tilsat salt.
Fiskestykkerne brunes på en pande eller i en gryde, smag til med salt. Kulør, mælk eller fløde hældes over, steger i 10 min.
Serveres med hvide kartofler og en skål salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her