Logo

Trekornsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g trekornsblanding
3 dl vand
50 g smør
6 dl mælk eller vand
50 g gær
200 g kvark naturel el. hytteost
2 tsk salt
2 tsk sukker
1200 g hvedemel
 
Trekornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på.
Smørret blandes i.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes.
Deles straks i mindre stykker der hver trilles til en bolle og lægges på smurte plader.
Trykkes let med hånden og hæver lunt under bagestykket i ca. 25-30 minutter.
Pensles med sammen pisket æg og birkes – mørke eller lyse – drysses over.
Bager ved rask varme, 235ºC, på nederste rille i ca. 8-10 minutter. Bollerne er meget fine at dybfryse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her