Logo

Kraftig kålgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kraftig kålgryde

500 g magert sideflæsk

3 spsk smør eller margarine

4 løg

1 ds flåede tomater

2 gulerødder

2 porrer

1 middelstort hvidkål

friskkværnet peber

reven muskat

Tilbehør: fuldkornsbrød, sennep

*

Skær flæsket i ret store terninger og brun dem godt i fedtstoffet.

Tag dem op i en rummelig gryde og brun løgene let i samme fedtstof.

Kom dem over i gryden og tilsæt tomater med væde samt tykt udskivede gulerødder og porrer.

Rør godt og kom den snittede hvidkål i gryden.

Tilsæt så meget kogende vand, at det knap dækker.

Kom friskkværnet peber over og læg låg på gryden.

Lad retten snurre i 1¼-1½ time og drys ved serveringen med muskat.

Server fuldkornsbrød og sennep til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her