Logo

Smørrebrød med røget ørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smørrebrød med røget ørred

 

Skal du lave det helt store frokostbord eller servere en imponerende forret? så giver vi et godt forslag her: Smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild

Servering til 2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min.

 

Ingredienser:

4 grønne asparges

6 radiser

1 håndfuldspinat, frisk

2 skiver rugbrød

125 g røgede ørreder

1 håndfuld dild

peber

*

Sådan gør du:

1. Vrik asparges, og hvor de naturligt knækker, lad dem knække.

Kassér den nederste del.

Skær enderne til og skær asparges på langs. 

2. Gør radiserne i stand og skær dem ultrafint evt. på juliennejern eller mandolin. 

3. Skyl og slyng spinaten tør. 

4. Klip dildspidserne fint. 

5. Anret rugbrødet med spinat, ørred, asparges, radiser, dildspidser og peber.

 

Energifor./ pers 230 kcal. Protein 6 g. Kulhydrater 11 g. Fedt 2 g. Fedtenergi 23 %

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her