Logo

Græsk farsret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g fårefars
3 spsk rasp
1 ½ dl vand
1 æg
peber

Fyld:
100 g fetaost
1 tsk timian
1 ½ dl hakket persille
300 g squash eller agurk
Kinesisk soya

Udblød raspen i vand.
Rør kødet sammen med den udblødte rasp, æg og peber.
Form farsen til 2 lange ruller og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Lav en rille i hver farsrulle.
Fordel smuldret fetaost, timian og persille i farsrillerne.
Pensl med kinesisk soya.
Sæt fadet i ovnen ved 200ºC ca. 25 min.
Læg skiver af squash eller agurk i fadet efter ca. 10 min.
Servering:
Server retten med ovnbagte kartoffelbåde, som skal bage ved 200ºC 35-45 min.
Tomatsalat, samt yoghurt rørt med krydderurter og hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her