Logo

Rødkål 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rødkålshoved
50-60 g smør eller margarine
ca. 2 dl ribssaft
¼ dl eddike
3-4 spsk sukker
salt.

Snit rødkålen fint. Smelt fedtstoffet og svits kålen heri. Tilsæt ribssaft og eddike. Smag til med sukker og salt.

Læg låg på og lad kålen koge mør i ca. 1 time. Et par spsk fedt fra flæskesteg eller and gør kålen fin blank.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her