Logo

Romersk is-punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 10 personer:
1 portion grundsukkerlage til Frugtis (se opskrift).
3 appelsiner
2 citroner
1 dl rom
4 dl hvidvin
Italiensk marengs af:
2 æggehvider
70 g flormelis

Kog sukker og vand. Tilsæt efter kogningen den revne skal fra appelsinerne. Lad lagen trække ca. ½ time. Tilsæt derefter saften fra appelsinerne og citronerne, rommen og så meget hvidvin, at sukkerindholdet ligger på 15° Be. Kom blandingen i sorbetieren og frys den.
Pisk æggehvider og flormelis kraftigt til det bliver en let marengsmasse. Tilsæt den lige inden isen er færdigfrosset. Den kan enten røres forsigtigt i med en spatel eller ved at lade sorbetieren køre et par omgange. Lad isen hærde færdig i fryseren. Efter ca. 1 time er den parat til at blive serveret. Anret is-punchen, som skal have en temmelig blød konsistens, i portionsglas og overhæld evt. hver portion med en spsk rom. Romersk is-punch er en klassisk mellemret, men kan også serveres som dessert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her