Logo

Blå mandag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

blå mandag bruges som regel i sammenhæng med konfirmationer. Her er det dog navnet på et stk. smørrebrød med blå kartofler og kaviar. Server gerne sammen med yoghurtsalat med rød kaviar og rejer.


½ skive rugbrød med smør
2 kogte blå kartofler
2 spsk sort kaviar eller Cavi-Art
2 spsk rød kaviar eller Cavi-Art
2 spsk youghurtsalat med rød kaviar og rejer
1 lille kvist dild

*

Kog de blå kartofler (kogetid som almindelige kartofler) og afkøl dem.
Skær dem i skiver på skrå, så skiverne bliver lidt større.
Læg dem i hver sin side af rugbrødet med en bræmme af youghurtsalat i midten.
På den ene side af salaten lægges en bræmme af sort og på den anden side en bræmme af rød kaviar.
Pynt med dildkvisten.

Yoghurtsalat med rød kaviar og rejer
2 spsk græsk yoghurt
½ tsk Worcestershiresauce
½ tsk HP sauce
½ tsk flydende Maggi-krydderi
50 g pillede grønlandske rejer
2 spsk rød kaviar eller Cavi-Art
salt og peber

*

Dræn yoghurten i et kaffefilter i 2 timer.
Tilsæt Worcestershiresauce, HP sauce, Maggi, salt og peber.
Rør det godt sammen og tilsæt rejer og kaviar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her