Logo

Kinesisk Chop Suey

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g svinemørbrad
250 g kyllingbryst
3 spsk sherry
3 spsk kinesisk soja
1 tsk Maizena hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
200 g champignon
3 gulerødder
1 ds bambusskud
2 porrer
125 g bønnespirer
1 dl olie

Skær kødet i helt tynde skiver, ca ⅓ cm tykke.

Det lader sig nemt gøre, hvis kødet lægges i fryseren, så det er halvtfrossent, når det skal skæres ud.

Rør sherry, soja, Maizena, salt og sukker sammen og hæld det over kødet. Skær gulerødder og bambusskud i helt tynde strimler, porrerne i ganske tynde ringe og svampene i skiver.

Svits grønsagerne på en maget varm pande i halvdelen af olien, ca 3-4 min.

Hæld grønsagerne i en skål.

Dup kødet fri for væde og svits det a et par gange i resten af olien. Panden skal være meget varm, så kødet lukkes, før saften trænger ud. Kødet vendes på panden hele tiden og steges i ca 3 min.

Bland grønsagerne i og smag til med sherry, soja og salt.
Server retten med løse ris.

Og skal det være rigtigt kinesisk, så drikkes der te til, men et glas hvidvin går også an.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her