Logo

Figensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk sukker
¼ kop friskpresset appelsinsaft, varmt
½ kop hakkede friske figner - nogle er mere rødlige end andre
1 stjerneanis
2 hele sorte peberkorn
 
Kog sukkeret i en tykbundet gryde på medium varme i tre minutter eller
indtil sukkeret er fint brunt.
Tilsæt appelsinsaften og få det i kog igen
Tilsæt fignerne og de to sidste ingredienser.
Kog det hele igen i tre minutter.
Tag det af komfuret og si det gennem en fin si, pres godt på fignerne for at få så meget sukker/saft som muligt.
Skulle det blive for tyk kan man altid tilsætte lidt varmt vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her