Logo

Rabarberskum - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En dessert der smager af forsommer. Fordel den i portionsglas eller kom den i en stor serveringsskål. Til 4 personer.

 

½ kg vinrabarber

½ dl vand

250 g sukker

5 blade husblas

2 æggehvider

2 dl piskefløde

 

Skær de skyllede rabarberstilke i mindre stykker og kom dem i en gryde med vand og sukker. Kog dem møre.

Læg husblasen i koldt vand.

Purer rabarberblandingen.

Knug husblasen fri for vand og kom den direkte i den varme rabarberpure, mens der røres - den smelter med det samme. Lad mosen svale af.

Pisk æggehvider og fløde til skum hver for sig.

Gem lidt flødeskum til pynt og vend resten i rabarberpureen sammen med de piskede æggehvider.

Kom blandingen i portionsglas eller i en serve­ringsskål.

Pynt med flødeskum før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her