Logo

Norsk pølsegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ris til 4 pers
1-2 løg
500 g pølser
margarine efter behov ca 10-20 g
en stor dåse koncentreret tomatpuré
500 g ekstra fine ærter
½ l. fløde
salt og peber
saucejævner efter behov

 
Skræl og hak løgene og skær pølserne i stykker ca. 2 cm.
Smelt margarinen i en gryde og tilsæt løg og pølser.
Lad dette stege i 2-5 min. under stadig omrøring, så det ikke brænder fast, tilsæt tomatpureen, fordel dette jævnt under omrøring.
Tilsæt straks efter vand så pølserne lige er dækket, lad retten komme i kog i ca 5 min.

Tilsæt ærterne og fordel dem jævnt under omrøring.
Tilsæt fløden og lad retten komme i kog i 2-4 min indtil ærterne er færdige, smag retten til med salt og peber, tilsæt saucejævner til den ønskede konsistens er opnået.
Kog risene som serveres til.
 
Tips: i stedet for fløde kan der benyttes sødmælk, men det vil kræve mere saucejævner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her