Logo

Kongeruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
175 g sukker
125 g hvedemel
6-7 spsk vand
60 g søde mandler

Dejen
Æggene piskes hvide med sukkeret, hvorefter det sigtede hvedemel irøres, de skoldede, smuttede og finthakkede mandler tilsættes.
Til sidst tilsættes så meget koldt vand at dejen får en passende konsistens.
På en smurt plade, let opvarmet, afsættes kvadrater på ca. 7 cm. disse må med ske eller paletkniv udsmøres i et tyndt lag.
Bages lysebrune og rulles mens de endnu er varme over en stok.
Når de er kolde, glaseres de med chokolade- eller kakaoglasur og fyldes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her