Logo

Finker - Chitterlings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Finker - Chitterlings


# Tilberedning af Finker

1 svinenyre

1 svinelever

1 grisehjerte

Samme mængde grønsag

15 skalotteløg

2 store, syrlige æbler

timian

3-4 laurbærblade

salt og kværnet sort peber

Worcestershire sauce

 

* Tilberedning

Rens indmaden og kog indtil de er møre sammen med skalotteløg, timian og laurbærblade.

Hak indmaden og smelt meget langsomt ned for at danne greve.

Hæld halvdelen af fedtet fra og steg det fintsnittede æble på panden med grever.

Hak imens indmaden fint, bland med greverne og smag til med salt og peber.

Kog godt igennem, krydr evt igen og tilsæt lidt Worcestershire Sauce. 

Server med rugbrød.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her