Logo

Fiskefilet med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør Salatblad
1 stegt fiskefilet
25 g rejer
Karse
1 citronskive
Tatarsauce:
1 spsk mayonnaise
1 tsk hakket hårdkogt æg ½ tsk kapers
½ tsk hakket purzøg
 
Rør mayonnaisen sammen med æg, kapers og purløg.
Læg salatbladet på det smur­te brød og læg fiskefileten over.
Pynt med tatarsaueen, rejer, karse og citronskiven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her