Logo

Klassisk gløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 flaske kraftig rødvin
1 dl rosiner
1 dl mandelsplitter
2 stænger kanel
2 hele nelliker
4 hele kardemommer
2-3 spsk brunt rørsukker

Kom 1 dl vin i en gryde med kanel, kardemomme og nelliker.
Bring til at småkoge, og lad det simre under låg i ½ time.
Lad det trække natten over i køleskabet.
Si det.
Kom ekstrakt i resten af vinen, som varmes op til 60ºC, tilsættes
rosiner og mandler og smages til med rørsukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her