Logo

Skorpionfisk med broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skorpionfisk med broccoli

4 skorpionfisk med skind

2 spsk fiskesauce

2 grønne chilier

4 stængler citrongræs

1 porre

500 g broccoli

4 spsk jordnøddeolie

4 spsk østerssauce

1 spsk ingefær, revet

 

Skyl fiskefileterne, dup dem tørre, og skær dem i 2 cm brede strimler.

Lad dem marinere i fiskesaucen i 1 time sammen med chilierne, skåret i ringe.

Skær citrongræsset i 5 cm lange stykker.

Skær porren i ringe.

Skyl broc­colien, del den i små buketter, skræl stokken, og skær den i små stykker.

Varm halvdelen af jordnøddeolien op i wokken, og steg broccolibu­ketter og -stykker sagte heri sammen med citrongræsset.

Tilsæt por­reringe og spæd op med østerssauce.

Bland til sidst revet ingefær i.

Tag det hele op, og hold det varmt.

Varm resten af jordnøddeolien op i wokken, og kom fiskestykkerne i.

Steg dem forsigtigt over det hele i ca. 5 min ved jævn varme.

Anret broccoli og porre, og læg en fiskefilet på hver portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her