Logo

Banan med brun rom, vanilje og sirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og vanilje. Server gerne denne lækre sommerdessert med kokosis.

Brug direkte grillning

 

½ dl brun rom

100 g brun farin

1 stang vanilje

4 bananer

tilbehør: evt. kokosis

 

Kog en sirup af rom, brun farin og vanilje.

Læg bananerne med skal på den varme grill i 10-15 minutter.

Vend dem hvert minut, så de bliver gennemmøre.

Skær en slids i bananerne og fyld sirup i hver banan.

Server med kokosis eller blot som de er.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her