Logo

Marcipanhorn 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk sukker
100 g smør eller margarine
1 ¼ dl mælk
 
Fyld:
75 g marcipan
Pynt:
25 g nødder
Tesukker
 
Bland hvedemel, bagepulver og sukker.
Smuldr fedtstoffet i, så det ligner revet ost.
Bland mælken i og saml hurtigt dejen.
Del dejen i 2 dele og rul hver del til en rund plade.
Del hver plade i 8 trekanter.
Del marcipanen i små stykker og læg et stykke på hver trekant i den brede ende.
Rul hver trekant sammen om fyldet og form til horn.
Stil hornene på spidsen, så de ikke ruller op under bagningen.
Pensl med æg.
Hak nødderne, drys nødder og tesukker over hornene.
Bagetid: 15 minutter ved god varme, 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her