Logo

Hindbærkage med kakao-kokosmarengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
140 g smør
250 g sukker
4 æggeblommer
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
Fyld:
200-300 g hindbærmarmelade
Marengs:
4 æggehvider
200 g sukker
½ spsk kakao
150 g kokos
 
Dej: smør, æggeblommer og sukker piskes sammen.
Hvedemel og bagepulver røres i.
Dejen samles med hænderne og trykkes ud i en lille bradepande (ca 25x35 cm) beklædt med bagepapir.
 

Fyld: hindbærmarameladen fordeles på dejen.

Marengs: Pisk æggehvider halvstive, kom sukker i og pisk dem helt stive.
Tilsæt kokosmel og kakaopulver og vend det sammen.
Bred marengsen ud på kagen.
Bages ca 45 min. ved 160°C.
Lad kagen blive kold før den skæres ud.

Laves evt. dagen før den skal spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her