Logo

Rødspættefilet med chili og tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer.

4 stk rødspættefileter
2 fintsnittede chili
1 lille bdt fintsnittet bredbladet persille
4 modne tomater
2 fintsnittede skalotteløg
saft fra ½ citron
4 spsk olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Læg Rødspættefileterne dobbelte på et rent skærebræt. Krydr med salt og peber. Vend chili med persille og kom det henover fisken. Fold fisken sammen og læg dem i et ovnfast fad der er smurt med lidt olivenolie. Bag dem i en varm ovn, 180ºC i 7 - 8 minutter. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på to tallerkner. Drys med skalotteløg og kom citronsaft og olivenolie henover. Anret med fisken. Server evt. med et godt brød eller ris til.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her