Logo

Spanske rejer 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g pillede rejer
1 spsk groft salt
1 spsk god karry
1 spsk paprika
1 spsk fint hakkede hvidløg
1 spsk hakket persille
2-3 spsk olivenolie til stegning
 
Tag alle krydderierne og bland dem i en skål, hæld de aftørrede rejer i og
vend dem godt rundt i blandingen, varm olien op på en pande, rist rejerne
hurtigt heri, de må ikke stege før længe, da de så bliver tørre.
Serveres til noget godt brød, og et glas koldt øl.
 
Tips: Er virkelig gode til snacks, lige før man skal have grillen tændt.
Et glas kold rosevin gør også underværker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her