Logo

Citronkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kyllingelår
3 citroner (som ikke er overflade behandlet)
2 fed hvidløg
2 tsk oregano
3 spsk olivenolie
salt og peber
1 løg
2 dl hønsebouillon
2 spsk tomatpure
 
Sæt ovnen på 225ºC.
Skyl kyllingelårene i koldt vand og tør dem.
Skrub to af citronerne godt og riv det gule af skallen.
Pres saften af dem.
Skær den tredje citron i skiver til garnering.
Pres hvidløgsfeddene og bland med citronskal, citronsaft, oregano og 1 spsk olie.
Krydr med salt og peber.
Stryg citronblandingen på kyllingelårene.

Læg dem i et ovnfast fad og ovnsteg dem til de er gennemstegte – afhængig af størrelsen på kyllingelårene tager det ca. 20 – 35 minutter.
Kødsaften skal være klar – så er kyllingestykkerne gennemstegt.
Hak løget fint og lad det stege kort på en pande i resten af olien.
Kom bouillon og tomatpure på og lad alt koge sammen.
Tag kyllingen ud af ovnen og hæld bouillonblandingen over.
Sæt fadet tilbage i ovnen nogle minutter.
Anrettes herefter på en tallerken, og der pyntes med citronskiver.
Server kyllingen med råstegte små kartofler, strimlet courgette og hakket peberfrugt, samt en portion råkost salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her