Logo

Marengstærte med abrikoser og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æggehvider
ca. 450 g farin
2 stænger vanilje
300 g findelte tørrede abrikoser
200 g hakkede valnødder
 
Pisk æggehviderne stive:
Rør de øvrige ingredienser forsigtigt i og fordel massen i to springforme,
som er foret med smurt bagepapir.
Bages ved 130ºC til den er bagt og lysebrun (40-50 min.). Serveres varm
med græsk yoghurt eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her