Logo

Rabarberkage med kokosmel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rabarber
50 g sukker
1 tsk vanilje

Dej:
200 g kokosmel
250 g sukker
50 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 æg
200 g margarine

Rabarberne skæres i stykker på 1 cm og drysses med sukker og vanilje.
Ingredienserne til dejen æltes med fingrene og kommes oven på
rarbarberne.
Drysses med hasselnødder.
Bages ved 180°C i ca. 30 minutter på nederste rille.
Serveres evt. lun med koldt flødeskum eller cremefraiche/is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her