Logo

Durum flutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 flûtes

 

3 dl kærnemælk

25 g gær

1 spsk salt

2 spsk olie

200 g durum hvedemel

300 g hvede hvedemel

1 æg

groft salt

 

Gæren røres ud i den lune kærnemælk.

Tilsæt salt og 2 spsk olie og melet, lidt ad gangen.

Hold lidt tilbage, hvis dejen har tendens til at blive for stiv.

Ælt dejen godt igennem, så den bliver jævn og glat.

Stil den til hævning tildækket et lunt sted i en time.

Ælt atter dejen igennem og form den til tre pølser af længde næsten som bagepladen.

Lad brødene efterhæve en halv time på pladen.

Rids de tre flûtes på skrå med et barberblad.

Pensl brødene med æg der er pisket med lidt vand.

Afhængig af hvad brødene skal spises til, kan der drysses med lidt groft salt eller lidt durum hvedemel.

Bag brødene midt i en forvarmet ovn ved 220ºC i 15 minutter.

Pas på de ikke bliver for mørke.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
31727-03-2010 10:45:15 madABC
Ja, det går fint
31827-03-2010 08:48:05 Pia Slot
Kan flutsne fryses og lunes bagefter?

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her