Logo

Havregrynstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

100 g havregryn
1½ dl smeltet smør
130 g sukker
2 æg
3 spsk hvedemel  
1 ½ tsk bagepulver
1 ½ tsk kanel
¾ tsk stødt ingefær
 
Fyld og garnering:
1 ½ dl æblemos (gerne mere)
2 dl piskefløde
3-4 spsk havregryn

* Tilberedning 
Bland det smeltede smør med havregryn.
Pisk æg og sukker let og skummende og bland havregrynene i.
Bland hvedemel med bagepulver, kanel og ingefær og sigt det i dejen.
Fordel dejen på bagepapir i forme ca. 20 cm i diameter.
Sæt formene i ovnen ved 175 °C i ca. 10 min.
Afkøles på rist.
Pisk fløden stiv og læg bundene sammen med æblemos og flødeskum.
Kom til sidst et lag flødeskum over kagen og drys med ristede havregryn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her