Logo

Kanin i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin på 1000-1200 g skåret i stykker
½ tsk stødt ingefær,
30 g hvedemel,
2 hakkede løg,
2 hakkede sure æbler,
30 g baconfedt eller smør,
1 tsk salt,
1 spsk karry,
1 ¼ kop grønsagssuppe,
mælk fra ½ kokosnød,
revet "kød" fra ½ lille frisk kokosnød.

Gnid kaninstykkerne med ingefær og hvedemel.
Svits løg og æbler i fedtet indtil de bliver gyldne.
Tilsæt kanin, salt og karry.
Rør godt og tilsæt grønsagssuppen og kokosmælken.
Lad det simre i ca. 1 ½ time.
Tag kødet op, si sovsen og bring den i kog igen.
Tilsæt kødet til gennemvarmning.
Serveres med revet kokosnød på toppen og placer en rand af ris rundt om kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her