Logo

Stikkelsbærtrifli med marengskys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stikkelsbærtrifli med marengskys

 

Vi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert: Eaton Mess.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g friske stikkelsbær (rensede)

½ dl vand

2-3 spsk sukker

1 dl piskefløde

1-1½ æggehvide (evt. pasteuriserede)

6 marengskys

*

 

Kog stikkelsbærrene med vand 8-10 min. og smag til med sukker.

Hæld det ud på en tallerken, så det kan køle hurtigt af.

 

Pisk fløden til skum.

Pisk æggehviderne stive med 1 spsk sukker.

Vend flødeskum og æggehvidemasse sammen og tilsæt groft knuste marengs.

 

Anret stikkelsbærkompotten lagvis med marengsskummet i 2 glas.

 

TIPS: Kog et stykke vanilje- eller kanelstang sammen med stikkelsbærrene.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her