Logo

Stegt flæsk med spinat og persillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pers.

8-10 skiver svinebryst i skiver
2 ½ dl piskefløde
2 tsk dijon sennep

Tilberedning:
Læg flæsket i et ovnfast fad og steg det i en varm ovn, 200ºC i 15-20 minutter, vend dem et par gange undervejs. Kog fløden og når den begynder, at blive tyk piskes sennep i. Smag til med salt og peber. Blend fløde med persille og spinat. Varm den igennem og drys flæsket med salt. Server evt. med kogte kartofler.
-----

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her