Logo

Kokos-toscakage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kokos-toscakage

Foto venligst indsendt af Kirsten Namskau


Dej:
2 æg
300 g sukker
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 ½ dl mælk
75 g smeltet, afsvalet smør

Kokos tosca:
50 g kokosmel
150 g sukker
3 spsk smør
3 spsk mælk
1 spsk hvedemel

Pisk æg og sukker skummende, blend bagepulver og hvedemel og tilsæt melblandingen skiftevis med mælken.
Rør det smeltede og afsvalede smør i til sidst.
Kom dejen i en velsmurt, melet springform og bag den på nederste rille i ovnen ved 200°C ca 30 min.
Bland alle engredienserne til toscaen i en tykbundet kasserolle og kog den hurtigt sammen.
Bred massen i et jævnt lag over kagen, når den er næsten færdigbagt, sæt kagen i ovnen igen ca 10 min, til den har fået en pæn gylden farve. Lad kagen afkøle på en bagerist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her