Logo

Tunfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg almindelige kartofler
2 dåser tun i vand
1 pakke hytteost
1 chili ( efter smag og behag )
1 æg
Salt og peber evt barbecuekrydderi
 
Skræl kartoflerne og kog dem og lad dem herefter køle af.
Bland tun, æg, chili, hytteost, salt og peber i en skål og rør det sammen.
Skær kartoflerne i stykker og læg dem i et fad så bunden er dækket.
Læg blandingen i skålen i et lag der dækker kartoflerne og læg
derefter kartofler ovenpå blandingen osv til skålen er tom.
Bages i ovnen ved 200ºC i 30-45 minutter.
Serveres med groft brød eller flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her