Logo

Kylling a la stroganoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling a la stroganoff

 

Stroganoff tilberedes traditionelt med mørt oksekød. Vi har lavet en variation med kyllingebryst i strimler.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 15-20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

275 g kyllingebryst

250 g markchampignon

2 porrer

1 lille bundt persille

½ spsk olie

1 tsk paprika

salt og peber

1 fed hvidløg

2 dl hønsebouillon

1 tsk majsstivelse

2 spsk cremefraiche 18% eller 38%

Tilbehør: kartoffelmos eller kogte ris

*

 

Skær kyllingekødet i strimler.

Rens champignonerne og skær dem i kvarte.

Rens porrerne og skær dem i ringe lidt på skrå.

Skyl og hak persillen.

Brun hurtigt kyllingekødet i en varm wok eller på en stor stegepande med olie.

Krydr kødet med paprika, salt og peber og tag det af panden.

 

Svits nu champignoner og finthakket hvidløg.

Tilsæt porrerne, vend godt rundt og krydr med salt og peber.

Spæd med bouillon og lad det simre 5 min.

Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.

Vend kyllingekødet i og lad det hele varme igennem.

 

Tag panden af varmen og tilsæt cremefraiche.

Drys med hakket persille og server med kartoffelmos (se opskrift her) eller kogte ris.

 

TIPS: Husk at cremefraiche 18% ikke må koge, så skiller saucen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her