Logo

Foreller som på Bornholm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 foreller
1 klat margarine
1 ds palmemarv
1 håndfuld hasselnøddeflager
1 citron
salt, peber
 
Sauce:
½ l. hønsebouillon
2 spsk karry
salt peber
1 æble i tern
1 løg i tern
1 dl piskefløde
 
Jævning: Maizena udrørt i koldt vand
Tilbehør: ris, salatblade, dild og tomatbåde.   
 
Hasselnødderne ristes på en pande.
Palmemarven skæres i tynde skiver og ristes på panden og holdes varme.
Lav saucen som en almindelig karrysauce, steg forellerne 5 min. på hver
side.
Tag et stort fad og kom salatblade på, læg forellerne på.
Øs lidt sauce hen over dem, resten kommes i en saucekande.
Kom de kogte ris i den anden ende af fadet, pynt med citron og tomatbåde.
Læg den ristede palmemarv i midten mellem fisk og ris.
Drys nødderne over sammen med klippet dild.
Husk en tallerken til skind og ben. 
 
Egnsret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her